SANIRAJU KRITIČNE ZGRADE: Radovi u Opštoj bolnici Vršac vredni 28,8 miliona

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

31. 01. 2024. u 12:35

DOK čekaju da počne realizacija dugonajavljivanog kapitalnog projekta kompletne rekonstrukcije svih objekata Opšte bolnice Vršac, ta ustanova je ovih dana počela da sanira najkritičnije zgrade.

САНИРАЈУ КРИТИЧНЕ ЗГРАДЕ: Радови у Општој болници Вршац вредни 28,8 милиона

Foto: J.J.Baljak

Radovi su vredni 28,8 miliona dinara, a finansira ih Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo.

Trenutno se menja kompletna krovna konstrukcija na oronuloj zgradi, staroj preko 100 godina, u kojoj se nalaze službe onkologije i mikrobiologije. Time će biti sprečeno prokišnjavanje i dalje urušavanje tog objekta, u koji na hemioterapiju svakodnevno dolaze životno ugroženi pacijenti. Potom će delimična zamena krova biti urađena i na susednoj zgradi Fizikalne medicine i rehabilitacije.

Foto: Grad Vršac

Dr Ivan Ivanović

-Na ovaj način želimo da svim pacijentima i zaposlenima omogućimo bolje i bezbednije uslove za boravak u bolnici – rekao je direktor te utanove dr Ivan Ivanović.

Projektom je predviđeno i da se urade prilazi infektivnom i internom odeljenju, kao i delimična rekonstrukcija sale za male hirurške intervencije. Na kraju će krovna konstrukcija biti zamenjena i na zgradi u kojoj se nalazi direktorijum, a koja je povezana sa onkologijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima