„DANI OTVORENIH VRATA“: Evo šta je jedna paraćinska škola osmislila za buduće prvake

Z. R.

17. 02. 2024. u 16:54

U OKVIRU priprema za upis u prvi razred školske 2024/2025. godine OŠ „Đura Jakšić“ u Paraćinu otvoriće svoja vrata budućim đacima i njihovim roditeljima, kako bi se oni upoznali sa prostorom, učiteljicama.... i tako saznali sve što je bitno.

„ДАНИ ОТВОРЕНИХ ВРАТА“: Ево шта је једна параћинска школа осмислила за будуће прваке

Foto: OŠ "Đura Jakšić"

„Dani otvorenih vrata“, kao svojevrsno predstavljanje škole i produženog boravka, počeće 22, februara edukativnom radionicom „I roditelji se pitaju“ koja će biti održana od 17 do 18 sati.

Nedelju dana kasnije, 29. februara u istom terminu, osmišljena je likovna radionica „Moj svet, čaroban i lep“, a zatim i sportska radionica radi promocije fizičke aktivnosti i zdravlja.

Muzička radionica je poslednja u nizu interaktnivnih događaja i biće održana 7. marta, a mališani će tom prilikom moći da saznaju kako im muzika pomaže da iskažu svoja osećanja i da savladaju tremu.

„Pridružite nam se u stvaranju uspomena“ – poručila je uprava OŠ „Đura Jakšić“ budućim školarcima i njihovim roditeljima, pozivajući ih da iskoriste ovu priliku kako bi se upoznali sa različitim sadržajima i aktivnostima koje ova škola nudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)