REŠENJA NISU NA MREŽI: Komunalni problemi u Opštini Kanjiža

J. L.

28. 02. 2024. u 13:03

OPŠTINA Kanjiža moli sugrađane da se njima obraćaju kad imaju komunalni problem, kako bi zajedno došli do rešenja.

РЕШЕЊА НИСУ НА МРЕЖИ: Комунални проблеми у Општини Кањижа

foto: J.L.

Oni apeluju na sugrađane da sve prijave njima ili mesnim zajednicama gde žive, umesto da ih objavljuju na društvenim mrežama i medijima.

- Molimo građane da se u vezi sa komunalnim problemima sa kojima se susreću obrate svojoj mesnoj zajednici ili direktno opštini, jer će se prijava - predstavka samo u ovom slučaju smatrati službenim obaveštenjem. Postupak se ne može pokrenuti na osnovu objava na različitim medijskim platformama i društvenim mrežama, te se problem ne može rešiti - kažu u Opštini Kanjiža.

U slučaju da je reč o problemu koji nije u nadležnosti mesne zajednice, sekretar mesne zajednice će odmah obavestiti nadležnu organizacionu jedinicu Opštinske uprave Kanjiža, koja će preduzeti aktivnosti kako bi to rešila, ili će da dostavi predstavku nadležnoj ustanovi ili javnom preduzeću - dodaju u lokalnoj samoupravi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024