PRIZNANJE I TROJICI SUBOTIČANA: Uručene nagrade za 36 najzaslužnijih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova

J. L.

28. 02. 2024. u 13:59

Na svečanoj akademiji povodom obeležavanja 220 godina bitke kod Drlupe od kada datiraju koreni policije u Srbiji, uručene su nagrade i odličja za 36 najzaslužnijih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

ПРИЗНАЊЕ И ТРОЈИЦИ СУБОТИЧАНА: Уручене награде за 36 најзаслужнијих припадника Министарства унутрашњих послова

foto:MUP

 Među njima su i trojica Subotičana - načelnik PU u Subotici Igor Velimirović i granični policajci Vukašin Ružić i Nenad Šećerov.

Zahvaljujući radu graničnih policajaca Regionalnog centra granične policije prema Mađarskoj, Vukašina Ružića i Nenada Šećerova na graničnom prelazu Kelebija, u dva odvojena slučaja otkriveno je više paketa heriona.

Načelnik Policijske uprave u Subotici Igor Velimirović, odlikovan je zbog  izuzetne posvećenosti na suzbijanju iregularnih migracija na području Severnobačkog upravnog okruga i Grada Subotice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)