DODELA REKVIZITA: U Smederevu se nastavlja projekat „Sport u škole“

J. I.

04. 03. 2024. u 09:42

U projekat „Sport u škole“, koji se u Smederevu sprovodi više od deset godina, do sada je bilo uključeno 19 seoskih i prigradskih osnovnih škola.

ДОДЕЛА РЕКВИЗИТА: У Смедереву се наставља пројекат „Спорт у школе“

Foto: N. Živanović

Ubuduće, projekat će obuhvatiti područne škole i odeljenja, kojih je 14 na teritoriji grada. To je najavljeno prilikom dodele rekvizita koju je organizovao Savez za školski sport.

Predsednica smederevskog  Saveza za školski sport, Sandra Papić je istakla da će projektom biti uključeni  učenici od prvog do četvrtog razreda, jer je veoma važno  da deca od najranijeg školskog uzrasta  započnu sa fizičkom aktivnošću koja je pod nadzorom licenciranih profesora.

Lokalna samouprava u Smederevu je svojevremeno prepoznala značaj projekta „Sport u škole“ i najavila da će nastaviti da ga podržava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu