USPEH VLASOTINAČKIH ATLETIČARA: Četiri medalje i ekipno drugo mesto na državnom prvenstvu

I. M.

16. 03. 2024. u 12:51

POVODOM rezultata koje su ostvarili na nedavno održanom državnom prvenstvu, članove Atletskog kluba „Vlasotince“ primio je predsednik Opštine Bratislav Petrović.

УСПЕХ ВЛАСОТИНАЧКИХ АТЛЕТИЧАРА: Четири медаље и екипно друго место на државном првенству

foto: OU Vlasotince

Oni su se u rodno mesto vratili sa četiri medalje i drugim mestom među 25 ekipa iz cele Srbije koje su osvojile medalje. To je najuspešnije državno prvenstvo za vlasotinačke atletičare. Kako je rečeno, medalje su plod trogodišnjeg rada.

- Očekujemo da neko od takmičara, u narednom periodu, postigne i rezultate kojim će učestvovati na evropskim i svetskim prvenstvima, pa i Olimpijskim igrama – kazao je trener Predrag Filipović.

Predsednik Opštine Bratislav Petrović je atletičarima poručio da zna da im je potrebna staza i da se nada da će to biti rešeno u narednom periodu.

- Ne zavisi sve od nas. Taj prostor oko sportskog centra je jedna celina, a staza treba da bude u okviru fudbalskog stadiona. Urbanistički projekat je urađen, ali nisu rešeni imovinski odnosi, a dok njih ne rešimo ne možemo da krenemo u proces izgradnje – kazao je Petrović čestitajući gostima na rezultatima koji su „za svako poštovanje“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)