ZA MOMIROVO LEČENJE SAKUPILI 60 HILJADA DINARA: U Jagodini održana humanitarna projekcija filma “Ploča”

Z. GLIGORIJEVIĆ

15. 03. 2024. u 19:23

Prilikom humanitarne projekcije dokumentarnog filma „Ploča“ u Kulturnom centru u Jagodini sakupljeno je 60 hiljada dinara za lečenje Momira Dodića, koji boluje od malignog melanoma.

ЗА МОМИРОВО ЛЕЧЕЊЕ САКУПИЛИ 60 ХИЉАДА ДИНАРА: У Јагодини одржана хуманитарна пројекција филма “Плоча”

Foto:Z.Gligorijević

Aleksandar Jevtić, autor filma, o kome su „Novosti“ pisale, kaže da je na ideju za ponovnu projekciju došao kako bi pomogli Dodiću da pobedi ovu opaku bolest.

-Želeli smo da budemo njegova vojska koja će mu pomoći da to pobedi i da krene da živi život punim plućima, normalan život koji zaslužuje. Od samog početka, želeo sam da ovo ide u ovom smeru i da ljudi kojima je potrebno imaju benefite od ovoga – dodao je Jevtić.

Film je privukao veliki broj ljudi, među kojima je bilo najviše učenika jagodinskih osnovnih škola.

-Humanost postoji. Na svu sreću, ima mnogo dobrih ljudi. Jevtić, čiji me je film oduševio, je moj bivši đak. Iako ne poznaje Momira Dodića, odazvao se da pruži podršku i pomoć njegovoj porodici. Tu su i brojni učenici OŠ “Rada Miljković”. Imali smo do sada niz aktivnosti, koje su bile vezane sa Momirom Dodićem, tako da ćemo nastaviti i dalje. Uspećemo, izdržaćemo i biće sve u redu – rekla je Marija Aleksić, nastavnica istorije u OŠ “Rada Miljković” u Jagodini.

Projekciji su prisustvovali i članovi porodice Dodić, među kojima je bio i Momir, koji je ganut svim humanitarnim akcijama koje se organizuju za njegovo lečenje.

 -Puno mi je srce. Hvala nastavnici Mariji i mladom Aleksandru na podršci. Borimo se, idemo napred. Nadamo se da ćemo pobediti i hvala od srca svim dobrim ljudima. Svima želim da su živi i zdravi – rekao je Momir Dodić.

BONUS VIDEO - DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove