SJAJAN ZAMAJAC ZA LETNJU SEZONU: Zapaženi rezultati kraljevačkih atletičara na dvoranskim šampionatima

G. ĆIROVIĆ

20. 03. 2024. u 11:13

​Takmičari Atletskog kluba K“raljevo“ ostvarili su u minulom zimskom periodu veoma zapažene rezultate na državnim šampionatima u dvorani najavivši tako i uspešnu letnju sezonu kraljice sportova u gradu na Ibru.

СЈАЈАН ЗАМАЈАЦ ЗА ЛЕТЊУ СЕЗОНУ: Запажени резултати краљевачких атлетичара на дворанским шампионатима

GU u Kraljevu

Na Prvenstvu Srbije za seniore štafeta na 4x200 - Vladimir Prole, Andrija Popović, Nikola Beljaković i Dragan Nešović osvojila je bronzanu medalju, šampion Srbije u pionirskoj konkurenciji postao je Marko Brković u skoku u dalj sa rezultatom 5,18 metara, dok je Tamara Savić, u kategoriji mlađih juniorki, osvojila srebrnu medalju u sedmoboju.

Tim povodom, za osvajače odličja, njihove trenere i članove uprave AK „Kraljevo“, upriličen je svečani prijem na kojem su ih ugostili zamenica gradonačelnika Kristina Marković, pomoćnik za sport Miloš Simović i predsednik Sportskog saveza Aleksandar Daišević.

- AK „Kraljevo“ je godinama egzistirao u jako lošim uslovima, ali i tada je ostvarivao rezultate kojima smo se ponosili. Ovaj uspeh govori da možemo očekivati medalje i sa velikih domaćih, ali i međunarodnih takmičenja – rekao je Daišević.

GU u Kraljevu

Ana Ćebić, trener AK Kraljevo

Trener Ana Ćebić je ovom prilikom istakla da je veoma važnno što je lokalna samouprava prepoznala naporad rad i trud svih u klubu.

- U zimskom delu su osvojene državne medalje, a u narednom periodu, na otvorenom, očekuju nas brojna takmičenja od kojih će većina biti organizovana na atletskom stadionu u Kraljevu, što nam svakako ide u prilog – naglasila je Ćebić. - Nošeni ovim medaljama iz zimskog perioda, očekujemo veoma bogatu i uspešnu sezonu.

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)