BANAĆANI LAGANO PREKO RZAVA: Uspeh Zrenjaninaca na OCR trka sa preprekama (FOTO)

B. G.

10. 04. 2024. u 10:00

Treća po redu OCR trka sa preprekama u Srbiji "Rzav Challenge", održana je u Arilju na stazama od sedam i četrnaest kilometara, uz učešće najhrabrijih i najspremnijih trkača iz cele Srbije.

БАНАЋАНИ ЛАГАНО ПРЕКО РЗАВА: Успех Зрењанинаца на ОЦР трка са препрекама (ФОТО)

foto: Sportsko udruženje Veliki i mali

Ekipa iz Zrenjanina, na čelu sa odvažnom Tanjom Grahovac, potvrdila je kvalitet i želju da se uz konstantan rad i ozbiljne treninge predstavi u što boljem izdanju.

Tanja i Nebojša Grahovac i Predrag Pavlov, uspešno su savladali stazu na sedam kilometara, dok je na duplo dužoj stazi od četrnaest kilometara.

Tim "Unikatni trkači", u sastavu Miloš Bićanić, Dejan Vukonjanski, Dušan Ludoški, Miloš Nedeljković, Zvonko Cvetković, Siniša Zeljković i Marko Marić, uspešno savladao sve prepreke uz hladni i uvek ćudljivi Rzav, zauzeo treće mesto, kao ekipa.

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)