POZIV OPŠTINE DESPOTOVAC: Građani da šalju predloge za opštinska priznanja

Z. GLIGORIJEVIĆ

10. 04. 2024. u 16:21

Komisija za dodelu priznanja i nagrada opštine Despotovac raspisala je javni poziv za dostavu inicijativa za dodelu javnih priznanja i nagrada povodom Dana opštine Despotovac.

ПОЗИВ ОПШТИНЕ ДЕСПОТОВАЦ: Грађани да шаљу предлоге за општинска признања

Foto: Z. G.

Inicijativu za proglašenje počasnog građanina opštine Despotovac mogu da podnesu pravna lica sa sedištem u opštini Despotovac, najmanje 15 odbornika Skupštine opštine Despotovac ili grupa od najmanje 100 građana sa prebivalištem u opštini Despotovac i to za lice koje nema prebivalište na području opštine Despotovac i koje je svojim radom i zalaganjem dalo izuzetan doprinos razvoju opštine Despotovac i afirmisalo njene vrednosti u zemlji i svetu.

Inicijativu za dodelu javnih priznanja, Plakete i Povelje opštine Despotovac, mogu da podnesu pravna lica sa sedištem u opštini Despotovac, najmanje 15 odbornika Skupštine opštine Despotovac ili grupa od najmanje 100 građana sa prebivalištem u opštini Despotovac, za dodelu javnog priznanja pravnim licima sa sedištem u opštini Despotovac i pojedinicima sa prebivalištem u opštini Despotovac za dugogodišnji doprinos razvoju opštine Despotovac, njenoj afirmaciji, za izuzetene rezultate u svim sferama rada i stvaranje kao i za humana dela i dela požrtvovanja vredna poštovanja.

Inicijativu za dodelu nagrade opštine Despotovac mogu podneti pravna lica i pojedinci.

Obrazložene inicijative za dodelu javnih priznanja i nagrada treba dostaviti do 5. maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)