SNAGA, BRZINA I UMEŠNOST: Besplatan OCR trening na periferiji Zrenjanina (FOTO)

B. G.

14. 04. 2024. u 12:35

AMBICIOZNI i motivisani, članovi sportskog udruženja "Vežbaonica za velike i male", na periferiji Zrenjanina uspešno su organizovali besplatni, drugi po redu OCR trening vežbanja spretnosti, snage i brzine.

СНАГА, БРЗИНА И УМЕШНОСТ: Бесплатан ОЦР тренинг на периферији Зрењанина (ФОТО)

foto: B.Grujić

Na njemu je učestvovalo oko stotinak vežbača iz cele Vojvodine.

- Raduje nas što se odazvao veliki broj mališana, koji su se lepo zabavljali, ali i uspešno savladavali sve prepreke, uz četrdesetak starijih koji su u kategoriji snage i veštine pokazali da su OCR treninzi i nadmetanja sve popularniji kod nas - naglasio je Dejan Vukonjanski, glavni organizator drugog po redu treninga u Zrenjaninu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!