EKIPNI PRVACI SRBIJE: Na prvenstvu države za mlade, rvači Proletera osvojili osam medalja i titulu šampiona (FOTO)

B. G.

15. 04. 2024. u 09:10

NA prvenstvu Srbije za mlade U23 u Kragujevcu, rvači Proletera osvojili su osam medalja i ekipno ubedljivo prvo mesto i šampionsku titulu.

ЕКИПНИ ПРВАЦИ СРБИЈЕ: На првенству државе за младе, рвачи Пролетера освојили осам медаља и титулу шампиона (ФОТО)

Rvački klub Proleter

Prva mesta i zlatne medalje osvojili su Andrija Mihajlović 87kg i Marko Supić 130 kg. Drugi su bili Andrej Velisavljev 60 kg, Jovan Miolski 67kg, Uroš Lečić 82 kg i Stevan Kojić 97 kg, dok su bronzane medalje osvojili Đorđe Lakatuš 63kg i Branko Đukić 97kg.

Dominacija zrenjaninskog Proletera na najlepši način je nastavljena, a svi rvači i njihovi treneri, Đorđe Miolski i Dušan Popetru, opravdali su epitet ekipe koja uz rad, poseduje sjajan potencijal i talenat.

- Najvažnije je da kao tim funkcionišemo i to nam dobosi rezultat - kratko je prokomentarisao trener Đorđe Miolski, uz čestitke svojim rvačima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)