UGOVORI ZA POČETAK: Osniva se Regiionalni inovacioni startap centar u Vranju

J. S.

18. 04. 2024. u 15:09

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković danas je u ime Grada potpisao ugovore sa predstavnicima Pedagoškog fakulteta, Akademije tehničko – vaspitačkih strukovnih studija i Regionalne razvojne agecije Pčinjskog okruga o osnivanju „Regionalnog inovacionog startap centra“ u Vranju.

УГОВОРИ ЗА ПОЧЕТАК: Оснива се Региионални иновациони стартап центар у Врању

Foto: Grad Vranje

- Mi na ovaj način želimo da uradimo transformaciju grada u smislu da napravimo iskorak ka savremenim trendovima i tokovima. Zahvaljujem svima koji učestvuju u osnivanju ovog društva sa ograničenom odgovornošću, i nadam se da ćemo nakon potpisivanja ugovora krenuti sa intenzivnim radom. Vranje će postati deo mreže digitalnih gradova koja se formira u Srbiji - istakao je gradonačelnik.

„Regionalni inovacioni startap centar“ u Vranju će biti podrška razvoju preduzetništva, pre svega kod mladih i studenata kroz ohrabrivanje preduzetničkih ideja i osnivanja novih firmi, kao i podsticanje znanja u primeni tehnoloških inovacija i ideja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima