DODATNA POMOĆ ZA SANIRANJE ŠTETE: Prijave do 13. maja za 20.000 dinara

S. K.

23. 04. 2024. u 16:05

Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica, raspisala je javni poziv za dodelu finansijske pomoći poljoprivrednim proizvođačima, koji su pretrpeli poljsku štetu od olujnog nevremena koje je zahvatilo ovaj kraj 19. jula prošle godine.

ДОДАТНА ПОМОЋ ЗА САНИРАЊЕ ШТЕТЕ: Пријаве до 13. маја за 20.000 динара

Foto S.K.

Marina Maksimović direktorka Agencije, kaže da je prvi od uslova koji je neophodno ispuniti kako bi se ostvarila finansijska pomoć, da je poljoprivrednom proizvođaču utvrđena poljska šteta od strane Radne grupe za procenu poljske štete, koja se formirala prošle godine ispred Gradske uprave za poljoprivredu. Drugi uslov je da je poljoprivrednik vlasnik ili zakupac parcele, na kojoj je nastala šteta.

Od neophodne dokumentacije, uz zahtev dostavlja se fotokopija lične karte, fotokopija namenskog računa, ali i fotokopija o vlasništvu ili ugovor o zakupu.

Javni poziv otvoren je do 13. maja a finansijska pomoć iznosi 20 000 dinara. Kako navode u Agenciji, podnosilac zahteva može da podnese samo jedan zahtev, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu Agencije za ruralni razvoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)