SVETKOVINA U ŽIČI: Obeležena slava Internacionalne policijske asocijacije Srbije

G. ĆIROVIĆ

07. 05. 2024. u 13:12

Prigodnom svečanošću i sečenjem slavskog kolača pod svodovima Crkve svetoga Spasa u srednjovekovnom manastiru Žiči nadomak Kraljeva, čanovi Nacionalne sekcije Internacionalne policijske asocijacije Srbije (NS IPA) proslavili su svoju slavu – Svetog Nikolaja Žičkog.

СВЕТКОВИНА У ЖИЧИ: Обележена слава Интернационалне полицијске асоцијације Србије

G.Šljivić

Posle Valjeva prošle godine, domaćin ovogodišnje slave najveće policijske organizacije čiji članovi mogu biti aktivni i penzionisani policijski službenici bila je regija Kraljevo.

G.Šljivić

 

- Sekcija IPA Srbija je prošle godine usvijila ovu slavu koja će se svake godine obeležvati u drugom gradu. Nama je velika čast i zadovoljastvo da ovom prilikom dočekamo goste iz cele zemlje, kolege iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša, Valjeva, Prištine i Kosovske Mitrovice, kao i predstavnike kraljevačke lokalne samouprave i Odreda Žandarmerije - kaže potpukovnik policije Milan Miladinović, predsednik IPA regije Kraljevo.

G.Šljivić

 

Nakon svetkovine u Žiči, gosti su upoznati sa znamenitostima kraljevačkog kraja, a bili su u prilici i da posete Duhovni centar „Sveti vladika Nikolaj Velimirović“ u centru Kraljeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)