NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

ZNANJE NA VISOKOM NIVOU: Republičko takmičenje zubnih tehničara u Medicinskoj školi u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

20. 05. 2024. u 11:39

Istovremeno sa obeležavanjem dana Medicinske škole u Kraljevu u ovoj uglednoj obrazovnoj ustanovi održano je i 23. po redu Republičko takmičenje učenika četvrte godine obrazovnog profila zubni tehničar.

ЗНАЊЕ НА ВИСОКОМ НИВОУ: Републичко такмичење зубних техничара у Медицинској школи у Краљеву

G.Šljivić

Ovom prilikom, 15 najboljih učenika koji se školuju za zubne tehničare iz ukupno osam Medicinskih škola sa teritorije čitave Srbije demonstrirali su znanje na veoma visokom nivou. Prvo mesto pripalo je Ivani Milenković iz Kragujevca, drugo Leposavi Ašanin iz Kraljeva, treće mesto zauzela je Nikoleta Pešić iz Beograda, a četvrto Kraljevčanka Nina Ponorac.

G.Šljivić

 

- Republičko takmičenje obrazovnog profila zubni tehničar prvi put je organizovala jedna Medicinska škola, a ne Društvo zubnih tenhničara. Svi učesnici prikazali su zavidan nivo znanja u tehnikama koje su zahtevale propozicije, a naša škola je bila više nego uspešan domaćin – kaže Biljana Bojanić, direktorka Medicinske škole u Kraljevu, dodajući da su đaci ove obrazovne ustanove tokom protekle dve nedelje osvojili dve značajne republičke nagrade iz struke u konkurenciji 26 škola. - Ponosna sam i na učenike i na kolege. Trudimo se da kvalitetom opravdamo godine postojanja i nadam se da ćemo u budućem periodu biti još uspešniji.

G.Šljivić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO FRANCUSKE PENZIONERE: Evo šta je Novak uradio posle meča koji je završio u tri ujutru (VIDEO)