KOVID BOLNICA U POŽAREVCU: Na lečenju 211 pacijenata, 10 na respiratoru

D. N.

22. 07. 2020. u 21:51

U KOVID bolnici u Požarevcu na lečenju se nalazi 211 pacijenata sa simptomima koronavirusa, od kojih je 130 iz Braničevskog okruga.

КОВИД БОЛНИЦА У ПОЖАРЕВЦУ: На лечењу 211 пацијената, 10 на респиратору

D. Novković

Od utorka do srede, u roku od 24 sata, otpušteno je 14 pacijenata, a na lečenje primljena 23, od kojih čak 20 iz Braničevskog okruga. Na respiratorima je deset pacijenata.

- Među našim zdravstvenim radnicima, njih četvoro je pozitivno na kovid 19. Šestoro kolega bilo je u kontaktu sa inficiranim osobama i nalaze se u samoizolaciji, a rezultati testova se čekaju. Svi oni su u dobrom opštem stanju – rekao je Danko Nikolić, direktor Opšte bolnice.

Zbog konstantnog uvećanja broja pacijenata iz Braničevskog okruga, Nikolić upozorava da je pojačana aktivnost virusa u lokalnim sredinama.

Zato apeluje na građane da budu oprezni i poštuju sve propisane mere zaštite.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)