SRCEM I MUZIKOM ZA DETELINARU: Humanitarna manifestacija za lečenje malene Lane

Lj.P.

28. 09. 2020. u 17:58

UDRUŽENjE građana „Novi Sad“ i „ Mi & La 021„ 29. septembra u 18 sati organizuju manifestaciju „Srcem i muzikom za Detelinaru“ koja će imati humanitarni karakter, jer će posetioci moći da doniraju novac za lečenje jednogodišnje Lane Jovanović iz Rakovca koja ima retku, ali izuzetno progresivnu bolest spinalnu mišićnu atrofiju tip 1.

СРЦЕМ И МУЗИКОМ ЗА ДЕТЕЛИНАРУ: Хуманитарна манифестација за лечење малене Лане

Plakat

U saradnji sa nastavnicom muzičkog obrazovanja, Milkom Jurišić, tog dana će  na Detelinari, pevati i svirati upravo talentovana deca iz kraja, koja zajedno sa svojim nastavnicima (solo i horski), godinama neguju muziku na kvalitetan način i od toga ne odustaju.

Za podršku na bini i animiranje najmlađih posetioca, pobrinuće se bend „Talasna dužina“,  Udruženje „Veliko kolo“, Anastasija i Đorđe, i „Haos animatori“.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!