NOVE KLUPE I JAVNA RASVETA Akcija somborskog „Zelenila“

J.B.

12. 10. 2020. u 13:08

RADNICI somborskog JKP „Zelenilo“ lepo vreme su iskoristili za postavljanje novih klupa i kanti za smeće u Bačkom Monoštoru, a ofarbali su i konstrukcije koševa na ovdašnjem igralištu.

НОВЕ КЛУПЕ И ЈАВНА РАСВЕТА Акција сомборског „Зеленила“

Foto: J.B.

Nove klupe dobili su i žitelji u gradskom naselju „Goge”, kod dečjeg igrališta. Deo poslova realizovan je i u Stanišiću, gde su radnici Odeljenja javne rasvete zamenjivali dotrajale ulične svetiljke novima, a obavljeno je i orezivanje krošnji uličnih drvoreda u tom naselju , ali i u Bačkom Monoštoru, Kljajićevu... Radnici ovog komunalnog preduzeća orezivali su ukrasno šiblje i grmove u centru Sombora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!