EPIDEMIJA U PČINJSKOM OKRUGU Još 18 novoobolelih, najviše u Vranju

J.S.

30. 10. 2020. u 13:00

PREMA podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 106 uzoraka iz Pčinjskog okruga, kod 18 osoba je potvrđen korona virus.

ЕПИДЕМИЈА У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ Још 18 новооболелих, највише у Врању

Foto: D. Ristić

Najviše novoobolelih je iz Vranja 10, troje je iz 3 iz Bujanovca, četvoro iz Preševa i  jedan iz Vladičinog Hana.


U kovid bolnici ZC Vranje hospitalizovana su 34 pacijenta, od kojih je 26 pozitivno na koronavirus. Sa bronhopneumonijom je 30 pacijenata, na kiseoniku 14. Primljeno je 6 pacijenata, a otpušteno 10, od kojih su 2 transportovana za Niš, a 1 za Surdulicu. Među hospitalizovanima nema dece, a trenutan broj slobodnih postelja je 146.

Podaci iz Zavoda za javno zdravlje pokazuju da i dalje u obolevanju dominira radno sposobno stanovništvo, u najvećem broju slučajeva zaposleni u većim kolektivima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)