KOVID BOLNICA U POŽAREVCU: Na lečenju 99 lica, 17 je iz Beograda

D. NOVKOVIĆ

10. 11. 2020. u 11:43

U KOVID bolnici u Požarevcu trenutno je na lečenju 99 pacijenata sa simptomima virusa korona, od kojih je 17 iz Beograda, a ostali su iz Braničevskog okruga

КОВИД БОЛНИЦА У ПОЖАРЕВЦУ: На лечењу 99 лица, 17 је из Београда

Foto: D. Novković

Infekcija kovid 19 potvrđena je kod više od 60 pacijenata, za ostale se čekaju rezultati testova. Tri pacijenta su na respiratoru, pet na neinvazivnoj ventilaciji, a njih 60 prima dodatni kiseonik. Sve češći su teži oblici infekcije, pa je i opšta klinička slika kovid pacijenata uglavnom teška.

Infekcija je potvrđena i kod 54 zaposlena u Opštoj bolnici, od kojih je četvoro hospitalizovano i njihovo zdravstveno stanje je stabilno.

- Počeli smo kontrolne testove kod zdravstvenih radnika kojima je istekao period izolacije i očekujemo da se jedan broj njih vrati na posao – rekao je Danko Nikolić, direktor Opšte bolnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!