I GRADONAČELNIK U IZOLACIJI: Gradska uprava u Kikindi zbog korone radi kraće

R. Šegrt

18. 11. 2020. u 15:46

VIŠE zaposlenih u u Gradskoj upravi u Kikindi pozitivni su na korona virus, pa je radno vreme korigovano, od danas administracija radi do 14 sati. Samo Uslužni centar radi do 15 sati.

И ГРАДОНАЧЕЛНИК У ИЗОЛАЦИЈИ: Градска управа у Кикинди због короне ради краће

Foto: R. Šegrt

Među pozitivnima na kovid 19 je i gradonačelnik Nikola Lukač i on se nalazi se u kućnoj izolaciji. Ta informacija gradom se pronela još u ponedeljak, a u danas je i zvanično potvrđena iz Gradske uprave. Lukač je saopštio da se oseća dobro i da poštuje preporuke lekara. U izolaciji će biti narednih 14 dana.

Foto: R. Šegrt

Nikola Lukač

- Još jednom apelujem na sve da poštuju propisane mere, što znači da obavezno nose maske u zatvorenom prostoru, drže potrebnu distancu i što je vrlo bitno, da se izoluju od drugih ako primete neke od simptoma, koji ukazuju da je u pitanju zaraženost od korona virusa. Čuvajući sebe, čuvamo i one oko sebe, porodicu, prijatelje, kolege sa posla, komšije. Poštujući mere, pomažemo i zdravstvenim radnicima da naše ambulante i bolnice ne bi bile pune pacijenata. Samo zajednički, uvažavajući jedni druge, možemo da se, u što skorijem roku vratimo normalnom načinu života - poručio je Lukač Kikinđanima.

Foto: R. Šegrt

Gradonečelnik na izložbi

On je prethodnih dana bio vrlo aktivan, pres konferencije držao je na otvorenom, ispred Gradske kuće, noseći zaštitnu masku.

Krajem protekle nedelje bio je na izložbi u Kulturnom centru, kada je takođe, nosio zašitnu masku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!