ZARAŽENO DETE (4): Od korone oboleo najmlađi pacijent do sada u Knjaževcu

S.M.J.

19. 11. 2020. u 15:33

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” u Zaječaru u opštini Knjaževac zabeleženo je 50 novoobolelih od kovida-19, starosne strukture od četiri do 81 godine. Među obolelima je 25 žena i isto toliko muškaraca.

ЗАРАЖЕНО ДЕТЕ (4): Од короне оболео најмлађи пацијент до сада у Књажевцу

Foto: I. Marinković

Četvorogodišnje dete je i najmlađi dosad zabeleženi pacijent u opštini Knjaževac od početka epidemije virusa korona.

U izveštaju Zavoda za javno zdravlje “Timok” pored novoobolelih beleže i i sedmoro Knjaževčana kojima je rađen kontrolni test, ali je rezultat pokazao da su i dalje pozitivni.

Očekuju se rezultati za još 31 uzorak brisa.

U poslednja dva dana povećan je broj pacijenata koji se sa simptomima respiratornih infekcija i povišenom telesnom temperaturom javljaju pregled. Tako je u kovid ambulantama knjaževačkog Zdravstvenog centra obavljeno čak 198 pregleda u ova dva dana.

Inače, od početka trećeg talasa pandemije korona virusa testiran je 461 Knjaževčanin, od kojih je bilo pozitivno ukupno 236 osoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu