KRIZNI ŠTAB U PIROTU DONEO ODLUKU: Zbog velikog broja pacijenata seli se kovid ambulanta iz Tijabare

V.Ć.

30. 11. 2020. u 20:53

ZBOG sve lošije epidemiološke situacije i velikog pritiska sumnjivih na kovid ambulantu u Tijabari, pirotski Krizni štab je odlučio da pomenutu ambulantu sutra preseli u Pazar, tačnije ispred zgrade tamošeg doma Zdravlja, gde će se primati oni koji sumnjaju da su zaraženi.

КРИЗНИ ШТАБ У ПИРОТУ ДОНЕО ОДЛУКУ: Због великог броја пацијената сели се ковид амбуланта из Тијабаре

Foto: V. Ćirić

- U poslednjih petnaestak dana  sve je više građana sa sumnjom na kovid koji dolaze u Tijabarsku kovid ambulantu, gde su počele da se stvaraju gužve. U razgovoru sa direktorom Doma zdravlja dr Radovanom Ilićem, odlučili smo da kovid ambulanta od sutra počne sa radom u Pazaru, gde ima mnogo većeg prostora sa smeštaj pacijenata i osoblja.  Pazarska ambulanta koja je mnogo prostranija, može da se podeli na zelenu i crvenu zonu i ima veći broj ordinacija, kao i dva ulaza - kaže  gradonačelnik Vladan Vasić i dodaje da su u Pirotu završne pripreme da ovdašnja bolnica pređe u kovid sistem.

Za sutra je zakazan sastanak medicinskog dela Kriznog štaba. Poslednjih dana u Tijabarskoj kovid ambulanti bilo je i do 250 pregleda dnevno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije