JOŠ JEDAN NAPAD NA SRBE POVRATNIKE NA KiM: Radoju nasilnik provalio u kuću i nožem nasrnuo na njega! (FOTO)

D. ZEČEVIĆ

08. 12. 2020. u 20:35

U SELU Dubrava kod Istoka na Kosovu i Metohiji nepoznato lice provalilo je u ponedeljak u kuću povratnika Radoja Pumpalovića i nožem nasrnulo na njega.

ЈОШ ЈЕДАН НАПАД НА СРБЕ ПОВРАТНИКЕ НА КиМ: Радоју насилник провалио у кућу и ножем насрнуо на њега! (ФОТО)

Foto: Ministarstvo za zajednice i povratak

Provalnik je nožem nasrnuo na Pumpalovića i od njega tražio onovac. Uvidevši da napadnuti Radoje nema pare, razbojnik je nakon kraće prepirke ukrao mobilni telefon i nestao u nepoznatom pravcu.

Nakon napada, Pumpalović je obavestio svoje komšije rođake i policiju, koja je od njega u Policijskoj stanici uzela izjavu i pokrenula istragu.

Prilikom današnjeg obilaska porodice Pumpalović, predstavnici Ministarstva za zajednice i povratak nisu zatekli nikog kod kuće, a po rečima komšija, Radoje je rano jutrosnapustio selo i otišao u Beograd kod dece.

Ministar za zajednice i povratak, Dalibor Jevtić, podsetio je danas javnost da svaki bezbednosni incident usmeren prema povratnicima i njihovoj imovini mora biti tretiran sa posebnom pažnjom i razrešen u najkraćem roku od strane nadležnih organa. - Povratnici predstavljaju najranjiviju grupu stanovnika kojima je potrebna institucionalana zaštita zbog učestalih napada na njih - izjavio je ministar Jevtić.

Radoje Pumpalović u selu Dubrava kod Istoka živi sa suprugom Desankom, koja u momentu napada nije bila kod kuće.

Inače, ovo nije prvi napad ove godine na Pumpaloviće i njihovu imovinu u selu Dubrava kod Istoka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!