OPAKI VIRUS ODNEO PET ŽIVOTA: Još jedan težak dan u leskovačkoj kovid bolnici

I.M.

17. 12. 2020. u 14:52

U KOVID bolnici u Leskovcu, u poslednja 24 časa, preminulo je još pet pacijenata, dok su dve osobe sa teškom kliničkom slikom transportovane u niški Klinički centar.

ОПАКИ ВИРУС ОДНЕО ПЕТ ЖИВОТА: Још један тежак дан у лесковачкој ковид болници

Foto: I.Mitić

Borbu sa opakim virusom izgubila su tri pacijenta iz Leskovca, stara 63, 70 i 73 godine, i jedna sedamdesetšestogodišnja Leskovčanka kao i pacijent iste životne dobi iz sela Gorina u okolini Vučja.

Na respiratorima je sedam pacijenta, a na kiseoničkoj potpori su 132 osobe od ukupno 197 hospitalizovanih ljudi. Kovid bolnica je u ovom periodu imala 14 prijema i 16 otpusta.

Od ukupnog broja hospitalizovanih 130 su iz Leskovca, 30 iz Vlasotinca, 15 iz Lebana, 12 iz Bojnika, četiri iz Medveđe, tri iz Vranja, dva iz Beograda i jedan iz Vladičinog Hana.

Na opaki virus pozitivno je 139, negativne su 31, rezultate čeka 20, a testiranje sedam osoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove