U POSETI PORODICI MALUŠEV: Predsednica Opštine Bela Crkva obišla vredne i humane paore

J. J. BALjAK

02. 01. 2021. u 11:49

PREDSEDNICA Opštine Bela Crkva Violeta Simić posetila je porodicu Malušev iz sela Jasenovo, u kojoj se čak četiri generacije uspešno bave ratarskom proizvodnjom.

У ПОСЕТИ ПОРОДИЦИ МАЛУШЕВ: Председница Општине Бела Црква обишла вредне и хумане паоре

Foto: Opština Bela Crkva

Sa njima je razgovarala o izazovima poljoprivredne proizvodnje i njihovim planovima za naredni period. Takođe, ukazala je i da je lokalna samouprava u ovogodišnjem budžetu po prvi put izdvojila sredstva za subvencionisanje programa razvoja poljoprivredne proizvodnje.

-Porodica Malušev čini na čast pravom srpskom domaćinu, kako u bavljenju ratarstvom, tako i u njihovom odnosu prema lokalnoj zajednici. Nisu čekali pomoć države, već su oni pomagali u brojnim humanitarnim akcijama i akcijama oko uređenja sela. Zato će oni, kao i svi vredni i radni poljoprivrednici, uvek imati punu podršku lokalne samouprave – istakla je Simićeva.

Komšije i meštani Jasenova imaju samo reči hvale za porodicu Malušev. Kažu – tu su uvek da pomognu. Učestvovali su u akciji sređivanja i uređenja lokalnog groblja, čišćenju atarskih kanala, a uvek se odazovu i na akcije za pomoć pojedincima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!