ZBOG OBELEŽAVANJA GODIŠNJICE NOVOSADSKE RACIJE: Autobusi GSP-a u Novom Sadu menjaju trase

Lj.P.

21. 01. 2021. u 17:03

AUTOBUSI JGSP „Novi Sad“ koji saobraćaju na linijama 11A i 11B, u petak (22. januara), od 7 do 16 časova voziće izemnjenim trasama zbog održavanja komemoracije žrtvama Novosadske racije.

ЗБОГ ОБЕЛЕЖАВАЊА ГОДИШЊИЦЕ НОВОСАДСКЕ РАЦИЈЕ: Аутобуси ГСП-а у Новом Саду мењају трасе

Foto Z. Grumić

Autobusi na liniji 11A voziće postojećom trasom iz Stražilovske ulice, a zatim nastavljaju Ulicom Žarka Zrenjanina, skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina, onda desno ulicom Trg neznanog junaka saobraćaju do Keja žrtava racije i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Na liniji 11B postojećom trasom sa Beogradskog keja autobusi skreću desno u Ulicu Trg neznanog junaka, odakle desno ulaze na Bulevar Mihajla Pupina, zatim levo u Ulicu Žarka Zrenjanina kojom saobražaju do Stražilovske ulice i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase linija 11A i 11B, kako navode u JGSP „Novi Sad“, koristiće se ostojeća autobuska stajališta drugih linija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu