NAKON SVEGA NEKOLIKO SATI: U Prijepolju ukinuta vanredna situacija proglašena zbog napada pasa lutalica

A.R.

22. 01. 2021. u 23:54

VANREDNA situacija u opštini Prijepolje koja je proglašena u petak oko 13 časova, zbog učestalih napada pasa lutalica na građane, ukinuta je istog dana svega nekoliko sati nakon njenog uvođenja.

НАКОН СВЕГА НЕКОЛИКО САТИ: У Пријепољу укинута ванредна ситуација проглашена због напада паса луталица

Foto: A.R.

U šturom obaveštenju na zvaničnoj fejsbuk stranici Opštine Prijepolje navedeno je da je Opštinski Štab za vanredne situacije na vanrednoj sednici doneo odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji opštine Prijepolje usled napada agresivnih pasa lutalica.

Takođe, stoji i da se predsednik opštine Prijepolje obratio zahtevom Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Ministarstvu unutrašnjih poslova - Sektoru za vanredne situacije sa molbom za rešavanje ovog problema.

Očigledno je da postoji dobra volja kod čelnika lokalne vlasti da se počne sa rešavanjem nagomilanih problema u opštini Prijepolje, međutim ovako ishitrene odluke, koje traju od ručka do večere, građani na društvenim mrežama komentarišu sa podsmehom dovodeći u pitanje znanje i odnos nosilaca vlasti prema funkciji koju obavljaju.

Inače, u Prijepolju su za manje od dva meseca, proglašene tri vanredne situacije. Prve dve, zbog epidemije korona virusa i obilnih snežnih padavina su i dalje na snazi, a treća vanredna situacija proglašena zbog učestalih ujeda pasa lutalica ukinuta je svega nekoliko sati nakon donošenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo