OPAKI VIRUS ODNEO JOŠ DVA ŽIVOTA: U leskovačku kovid bolnicu primljeno 12 novih pacijenata

I.M.

02. 02. 2021. u 15:42

OD posledica zaraze virusom korona u leskovačkoj kovid bolnici umrle su još dve osobe. Radi se o sedamdesettrogodišnjem pacijentu iz Leskovca i pacijentkinji, staroj 91 godinu, iz ovog grada.

ОПАКИ ВИРУС ОДНЕО ЈОШ ДВА ЖИВОТА: У лесковачку ковид болницу примљено 12 нових пацијената

Foto: I. Mitić

Ova bolnica je, u poslednja 24 časa, primila 12 novih pacijenata. Posle otpusta šest osoba trenutno na lečenju ima 65 ljudi. Na respiratoru su četiri osobe, od kojih je jedna intubirana, a na terapiji kiseonikom su 53 pacijenta.

Od ukupnog broja hospitalizovanih na koronu je pozitivno 40, negativno je 18, rezultate čekaju dve, a testiranje pet osoba. Na lečenju su 33 pacijenta iz Leskovca, 16 iz Vlasotinca, 10 iz Lebana, četiri iz Bojnika i po jedan iz Medveđe i Vladičinog Hana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!