EPIDEMIJA U PIROTSKOM OKRUGU: Preminule još dve osobe

V. ĆIRIĆ

09. 02. 2021. u 18:16

ZAKLjUČNO sa današnjim danom, od početka imunizacije na području Pirotskog okruga vakcinisano je 6914 osoba, a od sutra 10.februara počinje cepljenje drugom dozom kineske vakcine.

ЕПИДЕМИЈА У ПИРОТСКОМ ОКРУГУ: Преминуле још две особе

Foto: V. Ćirić

ZZJZ u Pirotu, saopštava da je danas registrovano još 25 novozaraženih osoba i da je na testiranje poslato 27 sumnjivih briseva. Od početka epidemije preminulo je 148 osoba, a najveći broj smrtnih slučajeva zabaležen je od 28.novembra do danas. U tom periodu bitku sa koronom izbilo je 119 građana. U kovid ambuanti pregledano je 114 osoba.

U 29 slučajeva reč je o prvim pregledima dok su ostalo kontrole. Mera izolacije naložena je za 53 osoba, a ukinuta za18. U pirotskoj OB trenutno je na lečenju 25 građana, od kojih su 12 iz Pirota,3 iz Dimitrovgrada, 1 iz Babušnice i 9 iz Bele Palanke.

Epiemiološka situacije u Dimitrovgrdu je nesigurna ali stabilna, a u Pirotu, Babušnici i Beloj Palanci nesigurna sa tendencijom pogoršanja-kažu u Centru za kontrolu i prevenciju bolesti pirotskog ZZJZ i poručuju da se epidemija može držati pod kontrolom samo odgovornim ponašanjem i masovnom vakcinacijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)