"LEPOTA ZIME" U OBJEKTIVU OSOBA SA INVALIDITETOM: Udruženje „Zajedno“ iz Subotice rapsisalo nagradni foto konkurs

J.L.

10. 02. 2021. u 19:04

UDRUŽENjE za podršku osobama sa psihofizičkim smetnjama „ZaJedno” iz Subotice raspisalo je nagradni foto konkurs na temu „Lepota zime”. Konkurs traje do 20. februara, a cilj je podsticanje osoba sa intelektualnim invaliditetom na kreativno izražavanje i angažovano posmatranje sveta oko sebe.

ЛЕПОТА ЗИМЕ У ОБЈЕКТИВУ ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ: Удружење „Заједно“ из Суботице рапсисало наградни фото конкурс

Foto: Depositphotos

Na konkursu mogu da učestvuju pojedinci i udruženja osoba sa intelektualnim smetnjamasa teritorije naše zemlje. Fotografije mogu biti u boji ili crno-bele, u digitalnom jpg formatu minimalne rezolucije 6 megapiksela, slikane foto aparatom ili mobilnim telefonom.

Fotografije je potrebno poslati na elektronsku adresu Udruženja “ZaJedno” : mnrosubotica@gmail.com.

Naziv fajla mora sadržati ime fotografa-autora, naziv fotografija, naziv udruženja ili ime i prezime pojedinca, kao i podatke za kontakt. Jedno udruženje može da konkuriše sa najviše tri fotografije, a pojedinci mogu poslati po jednu. Na konkurs se mogu slati samo neobjavljivane fotografije.

Tročlani žiri će pregledati sve prispele radove i izabrati tri najbolje fotografije, čiji autori će biti nagrađeni, a rezultati konkursa će biti objavljeni 1. marta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima