POŽAR U PIROTU: Dimnjak zapalio kuću Milenka Gocića?

V.Ć.

12. 02. 2021. u 20:34

U ULICI Vojvode Putnika u pirotskom nasenju Nova Mala, danas popodne izgorela je kuća Milenka Gocića.

ПОЖАР У ПИРОТУ: Димњак запалио кућу Миленка Гоцића?

Foto: V.Ćirić

Požar se desio na svega par stotina metara od Vatrogasne jedninice koja je munjevito reagovala i sprečila širenje vatre na ostale zgrade u ovom gusto naseljenom delu Pirota.

Gocić je u vreme izbijanja vatre na krovu bio u kući, komšije su primetile plamen na krovu i pozvale ga, ali je već bilo kasno-vatra se munjevitom brzinom proširila na celu konstrukciju, ali i pokućstvo.

Komšije pretpostavljaju da je požar izazvao dimnjak. Povređenih nema, ali je materijalna šteta ogromna, pa će Gociću najverovatnije biti potrebna pomoć kako bi osposobio kuću za stanovanje i nabavio pokućstvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024