POGORŠANA EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U KRALJEVU: Četvoro preminulih i 66 novozaraženih

G.Ć.

18. 02. 2021. u 16:00

ZA samo jedan dan u Kraljevu je drastično povećan broj novozaraženih korona virusom. Od ukupno 369 testiranih uzoraka brisa sa teritorije grada na Ibru, računajući 119 PCR i 250 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je 66, čak 23 više u odnosu na prethodni dan, saopštio je Gradski krizni štab prema podacima odašnjeg Zavoda za javno zdravlje.

ПОГОРШАНА ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У КРАЉЕВУ: Четворо преминулих и 66 новозаражених

Foto: G. Šljivić

U proteklih 24 sata, dodaje se u saopštenju, od posledica korone preminulo je četvoro kovid pacijenata sa teritorije Kraljeva, tako da je do sada ukupno 195 Kraljevčana izgubilo životnu bitku protiv ovog virusa.

Od izbijanja epidemije, u kraljevačkom kraju ukupno je registrovano 11.943 slučajeva zaraze, dok je u trećem talasu, od 16. oktobra prošle godine, zvanično potvrđeno 10.487.

U ovdašnjoj Opštoj bolnici „Studenica“ hospitalizovano je 34 kovid pacijenata. Na intenzivnoj nezi je zbrinuto devetoro, od kojih je dvoje na respiratoru, a sedmoro na neinvazivnoj ventilaciji. Kako je saopšteno, tokom proteklih 24 sata u ovoj ustanovi preminulo je petoro pacijenata, osmoro je novoprimljenih, a 16 je otpušteno sa bolničkog lečenja. U ovom periodu u Kovid ambulanti ukupno je obavljeno 87 pregleda.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima