I SEDMOMESEČNA BEBA ZARAŽENA KORONOM: U poslednja 72 sata na teritoriji opštine Negotin registrovan 41 kovid slučaj

S.M.J.

22. 02. 2021. u 16:59

U POSLEDNjA 72 sata na teritoriji opštine Negotin registrovan je 41 kovid slučaj, od kojih samo u nedelju 20.

И СЕДМОМЕСЕЧНА БЕБА ЗАРАЖЕНА КОРОНОМ: У последња 72 сата на територији општине Неготин регистрован 41 ковид случај

Foto: S.M.J.

Pozitivan rezultat na prisustvo virusa korona u opštini Negotin evidentiran je kod 19 osoba muškog pola, među kojima najmlađi ima sedam meseci, a ostali od 25 do 80 godina.

Virus korona potvrđen je i kod 22 osobe ženskog pola od kojih kod jedne šesnaestogodišnjakinje i žena starosnog uzrasta od 20 do 79 godina.

Inače, u poslednja 72 sata antigen testovima u kovid laboratoriji Doma zdravlja testirano je 120 osoba sa prebivalištem na teritoriji opštine Negotin, a iz referentnih laboratorija stigli su rezultati i devet PCR testova. Osim povećanog broja zaraženih beleži se i povećanje broja pacijenata koji se sa simptomima respiratornih infekcija i sa povišenom temperaturom javljaju u kovid ambulantu.

Od petka popodne do danas lekari u kovid ambulanti pregledali su 91 pacijenta, od kojih se po prvi put javilo njih 74, a ostalih 17 su došli na kontrolni pregled.

Na Grudnom odeljenju negotinske bolnice koje je jedino u kovid režimu zbrinuto je osam pacijenata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu