ŠKOLE U VRANJU PRELAZE NA ONLAJN REŽIM: Gradski štab za vanredne situacije doneo preporuke - evo kako će se nastava odvijati

J.S.

26. 02. 2021. u 14:31

IMAJUĆI u vidu trenutnu epidemiološku situaciju na teritoriji grada Vranja, na osnovu najnovijih izveštaja i stručnog mišljenja Zavoda za javno zdravlje Vranje o povećanom broju obolelih učenika i zaposlenih od virusa COVID 19 u srednjim i osnovnim školama, Gradski štab za vanredne situacije usvojio je preporuku da sledeće osnovne i srednje škole pređu na onlajn nastavu, narednih 14 dana.

ШКОЛЕ У ВРАЊУ ПРЕЛАЗЕ НА ОНЛАЈН РЕЖИМ: Градски штаб за ванредне ситуације донео препоруке - ево како ће се настава одвијати

Foto: Novosti

Preporuka se odnosi na sledeće škole:

  •  OŠ „Vuk Karadžić“;
  •  OŠ „Jovan Jovanović Zmaj;
  •  OŠ „Radoje Domanović“;
  •  OŠ „Branko Radičević;
  •  Hemijsko-tehnološka škola;
  •  Tehnička škola;
  •  Medicinska škola „Dr Izabel Emsli Haton“;
  •  Ekonomsko-trgovinska škola i
  •  Gimnazija „Bora Stanković“.

Učenje na daljinu se preporučuje za učenike viših razreda navedenih osnovnih škola od 5 do 8 razreda i svih razreda srednjih škola. Ova preporuka upućena je Ministarstvu prosvete radi dobijanja saglasnosti.

Gradski štab za vanredne situacije doneo je i zaključak o pojačanom nadzoru inspekcijskih službi u narednom periodu, a posebno će biti kontrolisan svaki vid organizovanja kojim se krše sve važeće epidemiološke mere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!