PRILIKA ZA LAKE BODOVE: Crno-beli dočekuju najslabiju ekipu u Evropi!

M.M.

17. 11. 2023. u 16:23 >> 16:23

PARTIZAN će u devetom kolu Evrolige ugostiti Albu.

ПРИЛИКА ЗА ЛАКЕ БОДОВЕ: Црно-бели дочекују најслабију екипу у Европи!

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli za sada imaju negativan skor na evrosceni, a u prethodnom kolu su pretrpeli poraz u Minhenu. Izabranici Željka Obradovića su dobro otvorili utakmicu sa Bajernom, ali u drugom poluvremenu su pali.

"Bavarci" su pre utakmice sa srpskim predstavnikom vezali četiri poraza u svim takmičenjima i bili su pod velikim pritiskom. Košarkaši Pabla Lasa su bili sjajni u šutu za tri, a i reket su kontrolisali fenomenalno.

Karsen Edvards se konačno upalio, bivši igrač Fenerbahčea je ubacio 21 poen. Silvijan Fransisko je meč završio sa 17 pogodaka i 6 asistencija, dok je Devin Buker imao dabl-dabl učinak od 13 poena i 11 skokova.

U sastavu Partizana najviše se istakao novajlija Brunio Kaboklo, Brazilac je sakupio 19 poena. Džejms Naneli je brojao do 14, dok su dvocifreni bili još Zek Ledej (12), Pi-Džej Doužer (10) i Uroš Trifunović (10).

Šef stručnog štaba crno-belih je nezadovoljan zalaganjem svojih igrača u odbrani. Kako i sam kaže, ekipa nema vremena da radi na detaljima zbog gustog rasporeda.

Danas će Partizan imati nešto lakši zadatak, na megdan stiže ekipa koja je verovatno i najslabija u Evropi. Puleni Izraela Gonzaleza su u dosadašnjem delu takmičenja upisali samo jednu pobedu, a u prethodnom kolu poraženi su na svom terenu od Asvela.

Najkorisniji igrač u redovima nemačkog predstavnika je Johanes Timan koji ima prosek od 13,4 poena i 6,6 skokova. Sterling Braun je na proseku od 13 pogodaka, dok Luis Olinde ima 9,9. Jedan od najtalentovanijih igrača Gabrijele Proćida provodi 16,4 minuta na parketu i postiže 6,5 poena.

Domaćin je veliki favorit u ovom duelu i verujemo da će trijumfovati pred svojim navijačima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: H1 -8,5 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila