"SIVE SOVE" SE ZAGREVAJU ZA KUP: Giresunsporu gori pod nogama

O. M.

24. 04. 2023. u 10:11

BAŠAKŠEHIR gostuje Giresunsporu u 31. kolu turske Superlige.

СИВЕ СОВЕ СЕ ЗАГРЕВАЈУ ЗА КУП: Гиресунспору гори под ногама

Profimedia

Iako na 16. poziciji, koja bi, inače, značila opstanak u Ligi, domaći tim je trenutno "ispod crte" pošto Hatajaspor i Gazijantep ne ispadaju zbog posledica katastrofalnog zemljotresa. U 30. kolu Giresunspor je poražen na gostovanju Ankaragudžuu sa 3:1.

Bašakšehir je peti na tabeli i bez nekog posebnog motiva ulazi u ovu utakmicu pošto je opstanak obezbedio odavno, a preko plasmana u Ligi ne može da se nada evropskoj vizi, koju može da izvadi preko Kupa gde je stigao do polufinala.

U poslednjoj utakmici u okviru prvenstva Bašakšehir je poražen na svom Fatih Terim stadionu od Fenerbahčea. Ekipa je trenutno peta na tabeli sa 45 bodova, 12 manje od četvrtoplasirane Adanespor koja će u Ligu konferencija ako Fenerbahče osvoji Kup.

U prvom delu sezone Bašakšehir je savladao Giresunspor sa 3:1. Današnji domaćin nikada u Ligi nije pobedio goste iz Istanbula, ali ima jedan trijumf u Kupu od pre šest godina.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)