GOSTI MAKSIMALNI I BEZ PRIMLJENOG GOLA: Island nema snagu da se suprotstavi "strašnom" Portugalu

O. M.

20. 06. 2023. u 08:49

PORTUGAL gostuje na Islandu u četvrtom kolu kvalifikacija za Euro 2024. u Nemačkoj.

ГОСТИ МАКСИМАЛНИ И БЕЗ ПРИМЉЕНОГ ГОЛА: Исланд нема снагу да се супротстави страшном Португалу

FOTO: AP/Tanjug

Sve ekipe u ovoj grupi su odigrale po tri utakmice, a "navigatori" su prvi sa maksimalnim učinkom, uz gol-razliku 13:0. Današnji domaćin je peti. Ima samo jednu pobedu, i to na gostovanju slabašnom Lihtenštajnu, dok je utakmicu protiv Bosne i Hercegovine na strani glatko izgubio sa 3:0. 

U trećem kolu Island je izgubio na svom terenu od Slovačke sa 2:1. Gosti su poveli u 27. minutu, a izjednačenje je usledilo u 41. posle penala. U 69. minutu gostujući tim dolazi do nove prednosti i stavlja tačku na ovaj duel.

Kapiten Aron Gunarson se povredio na zagrevanju u prošloj utakmici i sada je neizvestan za meč protiv Portugala i ovo može biti veliki hendikep za domaće. 

Fudbaleri Portugala u subotu su na svom terenu savladali Bosnu i Hercegovinu sa 3:0. Poveli su na samom kraju prvog poluvremena golom Bernarda Silve na asistenciju Bruna Fernandeza koji je u drugom delu sam dva puta pogađao mrežu Bosanaca.

U prvom kolu Portugalci su pobedili Lihtenštajn sa 4:0, dok su protiv Luksemburga u gostima brojali do šest. Najbolji strelac tima je Kristijano Ronaldo koji je postigao četiri pogotka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&3+ (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!