ŠVEDSKA BI DA UHVATI PRIKLJUČAK: Austrija čuva nepobedivost na Prateru

O. M.

20. 06. 2023. u 10:30

AUSTRIJA će u četvrtom kolu kvalifikacija za Euro 2024 dočekati Švedsku. Utakmica je na programu u utorak od 20.45 na stadionu Ernst Hapel, popularnom Prateru.

ШВЕДСКА БИ ДА УХВАТИ ПРИКЉУЧАК: Аустрија чува непобедивост на Пратеру

FOTO: AP/Tanjug

Austrija je u trećem kolu kvalifikacija igrala 1:1 u gostima sa Belgijom. Iako su na ovom meču bili autsajderi, autogolom domaćeg igrača Mangale uspeli su da povedu, da bi bod "crvenim đavolima" spasao Romelu Lukaku.

Trenutno, Austrija zauzima prvo mesto na tabeli sa sedam bodova, tri više od Belgije. U dosadašnjem toku takmičenja, pored remija, zabeležili su još dve pobede. Oba meča su odigrana kod kuće, a pobedili su Estoniju sa 2:1 posle preokreta, kao i Azerbejdžan sa 4:1.

David Alaba je u prošloj utakmici upisao jubilarni 100. nastup za "der Tim".

Švedska je do sada odigrala dve utakmice u kvalifikacijama i zabeležila po jednu pobedu i poraz. Kod kuće su izgubili od Belgije sa 3:0, dok su Azerbejdžan pobedili sa 5:0. Trenutno su na trećoj poziciji, s bodom manje od drugoplasirane Belgije.

Napadač Aleksandar Isak će se vratiti u startnu postavu nakon što je propustio prijateljski meč protiv Novog Zelanda. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu