"MOĆNI LAVOVI" SE VADE ZA ELIMINACIJU IZ KUPA: "Crveni đavoli" plaćaju ceh

O.M.

28. 06. 2023. u 09:21

CANGDžOU dočekuje Henan u 13. kolu kineske Superlige. Utakmica se igra na stadionu Jutong u Šiđadžuangu.

МОЋНИ ЛАВОВИ СЕ ВАДЕ ЗА ЕЛИМИНАЦИЈУ ИЗ КУПА: Црвени ђаволи плаћају цех

Foto: Profimedia

Ove dve ekipe deli samo jedan bod i jedno mesto na tabeli. "Moćni lavovi" iz Cangdžoua su trenutno deseti sa 13 poena iz 12 utakmica, a "crveni đavoli" su na 11. mestu sa 12 bodova. 

Domaći tim želi pobedu kako bi se zadržao na tabeli iznad današnjeg protivnika, ali i zbog povratka samopouzdanja posle iznenađujuće eliminacije iz Kupa prošle nedelje kada ih je u šesnaestini finala zaustavio drugoligaš Ćingdao.

Ako žele da pobede, moraće da odigraj mnogo bolje nego što inače igraju kad su domaćini jer su kod kuće osvojili samo pet bodova. S druge strane, Henan je u gostima osvojio samo dva, tako da će i "crveni đavoli" morati da igraju mnogo bolje nego inače ako žele da se sa ovog gostovanja vrate neporaženi.

Henan je za razliku od Cangdžoua prošao u osminu finala Kupa nakon što je minimalnim rezultatom savladao trećeligaša Hunan.

Prošle godine Cangdžou i Henan su podelili bodove kada su "moćni lavovi" bili domaćini (1:1), dok je u Henanu bilo 3:0 za "crvene đavole".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana