ZA POČETAK BUNDESLIGE GOLEADA: ''Crno-beli'' dočekuju velikana iz prestonice

V.M.

28. 07. 2023. u 09:10

LASK će večeras od 20.30 ukrstiti koplja sa Rapidom iz Beča.

ЗА ПОЧЕТАК БУНДЕСЛИГЕ ГОЛЕАДА: Црно-бели дочекују великана из престонице

FOTO: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Na otvaranju austrijske Bundeslige gledaćemo obračun ekipa koje su prošle sezone imale solidne kampanje i plasirale su se u evropska takmičenja. LASK je zauzeo treće mesto i osigurao kvalifikacije za Ligu Evrope, dok je gost završio na jednom mestu ispod i imaće priliku da se plasira u Ligu konferencija.

Domaćin je odradio dosta dobar pripremni period i sa dosta samopouzdanja je ušao u novu sezonu. Odigrao je šest pripremih utakmica na kojima je upisao pet pobeda uz remi, a pre sedam dana je u prvom kolu austrijskog kupa dominantno savladao Rotis (0:6).

Sa druge strane, Rapid se ne može pohvaliti dobrim pripremama. Na startu njih slavio je protiv Kilba (1:4), ali je zapao u negativnu seriju za vreme koje je doživeo tri poraza uz remi.

Kao i njegov današnji rival, dobro je započeo takmičenje u kupu, gde je ubedljivo trijumfovao protiv Donaufelda (0:7).

Što se tiče međusobnih duela, prošle sezone su odigrali tri susreta u kojima su viđeni svi mogući ishodi. Oba tima su slavila po jednom (LASK 3:1, Rapid 1:0), a pored toga su podelili bodove (1:1).

Ova dva tima generalno vole da igraju na golove, gaje ''otvoren'', napadački fudbal i verujemo da će biti pogodaka večeras u Lincu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: GG&|1+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!