BORBA ZA PLASMAN U KOPA LIBERTADORES: "Jastrebovi" imaju sve u svojim rukama

V.M.

28. 07. 2023. u 11:00

U poslednjem kolu aregentinskog prvenstva Union Santa Fe će dočekati Defensu i Hustisiju.

БОРБА ЗА ПЛАСМАН У КОПА ЛИБЕРТАДОРЕС: Јастребови имају све у својим рукама

Foto Profimedia

Domaćin je odigrao veoma slabo ove godine. Tokom čitavog dela prvenstva se mučio i trenutno je 25. na tabeli. Nije brinuo brige oko opstanka, ali nije mogao ni da se odvoji od donjeg doma sa svojih 27 osvojenih bodova. 

Union se u poslednje vreme pretplatio na remije, odigrao ih je četiri zaredom, a generalno je 12 puta delio bodove ove sezone i ima najviše odigranih nerešenih utakmica u argentinskoj eliti.

''Crveno-beli'' se baš muče napadački, postigli su samo 17 golova, a zapanjujuć je podatak da na poslednje četiri utakmice Uniona uopšte nije viđen nijedan pogodak (četiri puta igrali 0:0).

Sa druge strane, Defensa i Hustisija ako trijumfuje sigurno će igrati barem u kvalifikacijama za Kopa libertadores, a možda obezbedi i direktan plasman.

Trenutno je četvrta na tabeli (mestu koje vodi u kvalifikacije) sa 44 sakupljena boda, dva manje ima petoplasirani Estudijantes, dok joj trećeplasirani (pozicija koja direktno vodi u Kopa libertadores) San Lorenco beži isto toliko.

Gost se nalazi u veoma dobroj formi, na poslednjih pet utakmica ostvario je tri pobede uz dva remija i sa dosta samopouzdanja ulazi u ovaj meč.

Proteklog vikenda popularni ''jastrebovi'' savladali su Sarmijento sa 3:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,56)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za