ŠAMPION VEĆ POČEO DA POSRĆE: Na Bosuil u pravo vreme dolazi slabašni protivnik

O. M.

11. 08. 2023. u 11:37 >> 11:37

ŠAMPION Belgije Rojal Antverpen dočekuje ekipu Kortajka na svom "Bosuil" stadionu u okviru trećeg kola Župiler pro lige. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta.

ШАМПИОН ВЕЋ ПОЧЕО ДА ПОСРЋЕ: На Босуил у право време долази слабашни противник

Foto: Profimedia

Antverpen je u prošlom kolu izgubio od Anderlehta. Branilac titule igrao je dobro tokom celog meča, imao veći posed lopte, ali nije imao prolaz do protivničkog gola. U nadoknadi vremena prvog poluvremena, novajlija Kasper Dolberg je postigao jedini gol za Anderleht sa bele tačke.

Pre tog meča šampion je u meču prvog kola minimalnim rezultatom 1:0 savladao ekipu Serkl Briža.

Rojal Antverpen je prošlu sezonu završio sa veoma dobrim rezultatima. Osim prvenstva, osvojili su i Kup Belgije, pobedivši u finalu Mehelen sa 2:0, a početkom ove sezone i Superkup protiv istog protivnika, posle penala. 

Ali, početak nove sezone bar rezultatski, ne obećava ponavljanje ovih uspeha.

Kortrajk je do sada odigrao dva meča u ligaškom delu takmičenja i oba je izgubio, od Genta i od Sent Trojdena. U prethodnih šest mečeva postigli su samo četiri gola, a primili 11. Kortrijk je prošlu sezonu završio na 14. mestu i jedva je uspeo da izbegne ispadanje.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!