KERŽAKOV ''ŠTELUJE'' SUBOTIČANE: Debitant solidno započeo u Superligi Srbije

V.M.

13. 08. 2023. u 10:20

U večernjem terminu od 21:00, Spartak iz Subotiće će dočekati Železničar.

КЕРЖАКОВ ШТЕЛУЈЕ СУБОТИЧАНЕ: Дебитант солидно започео у Суперлиги Србије

FOTO: A. Ilić

Ovo će biti obračun ekipa koje su u dva uvodna kola ostvarila trijumf i poraz. Spartak je na otvaranju prvenstva bio bolji od još jednog debitanta, IMT-a, kojeg je savladao nakon preokreta sa 2:1, da bi posle toga u drugom kolu izgubio od Radnika iz Surdulice (0:2).

Sa druge strane, Železničar je na svom debiju u Superligi Srbije osvojio tri boda pod Bagdalom protiv Napretka (0:1), ali nakon toga je pred svojim navijačima poražen od Mladosti iz Lučana (0:2).

Subotičani su preko leta napravili pravu fudbalsku bombu kada su doveli Aleksandra Keržakova na klupu koji će pokušati da ove sezone pogura domaćina ka plasmanu u plej-of.

Železničar debituje u Superligi Srbije, ima solidan tim pun iskusnih igrača i nekoliko velikih talenana poput Darija Grgića i njemu će cilj biti da se zadrži u eliti.

Što se tiče međusobnih duela, ova dva rivala se nikada do sada nisu sastajali u zvaničnim utakmicama, a mi verujemo da će na njihovom prvom susretu biti malo golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)