"ŽUTA PODMORNICA" IZRANJA NA POVRŠINU? Almeriji se ove sezone ne piše dobro

O. M.

17. 09. 2023. u 11:36

VILjAREAL dočekuje Almeriju u petom kolu španske La lige. Utakmica je na programu ove nedelje od 16 časova i 15 minuta na "Stadionu dela keramika", popularnom "Madrigalu" u Viljarealu.

ЖУТА ПОДМОРНИЦА ИЗРАЊА НА ПОВРШИНУ? Алмерији се ове сезоне не пише добро

FOTO: AP

Iako je "žuta podmornica" veći deo prethodne sezone bila u trci za Ligu šampiona na kraju je bila peta, sa sedam bodova zaostatka za Real Sosijedadom koji je zauzeo četvrto mesto, poslednje koje vodi u Ligu šampiona, ne računajući Sevilju koja je sa 12. pozicije kao osvajač Lige Evrope izvadila vizu za elitno klupsko takmičenje. 

Viljareal je na kraju sezone ostao bez tri važna igrača. Nikolas Džekson je otišao u Čelsi, Semjuel Čukvueze u Milan i Pau Tores u Aston Vilu i njihov izostanak osetio se na samom startu novog šampionata. očajnos8u startovali sa tri poraza (Betis 1:2, Barselona 3:4 i Kadiz 1:3), uz samo jedan trijumf, protiv Majorke u gostima 1:0.

Aleksander Sorlot, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Real Sosijedadu iz Red bul Salcburga, stigao je u klub kao zamena za Džeksona i jedini je igrač Viljareala koji je postigao više od jednog gola u sezoni, mada se ni on sa dva nije baš raspucao.

Almerija je prošle sezone ostala u La Ligi uz dosta sreće. Iz uvodnih kola novog prvenstva vidi se da će crveno-beli i ove godine voditi tešku borbu za opstanak, s obzirom da su posle četiri meča na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo jednim bodom osvojenim protiv Kadiza, uz čak tri poraza (Rajo Valjekano 0:2, Real Madrid 1:3 i Selta Vigo 2:3).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije