GOLOVI ZAGARANTOVANI: "Orlovi" i "bikovi" neguju napadački fudbal

O. M.

20. 09. 2023. u 12:31 >> 12:31

BENFIKA dočekuje Salcburg u prvom kolu grupe "D" Lige šampiona. Utakmica se igra na stadionu "Luš" u Lisabonu od 21 čas. U ovoj grupi nalaze se još Inter i Real Sosijedad.

ГОЛОВИ ЗАГАРАНТОВАНИ: Орлови и бикови негују нападачки фудбал

Profimedia

"Orlovi" su u odbranu titule u Portugalu krenuli loše, porazom od Boaviste, ali su zatim vezali četiri pobede. Prethodno su osvojili i Superkup trijumfom nad Portom.

Čak su i protiv Boaviste dva puta vodili, a do 2:1 su stigli i sa igračem manje. Na kraju su izgubili golom u 13. minutu nadoknade izgubljenog vremena.

Na svih šest takmičarskih utakmica u sezoni postigli su bar dva gola, a na četiri od pet prvenstvenih utakmica došla je igra 3+.

Najproduktivniji igrači tima su povratnik Anhel di Marija sa četiri gola i jednom asistencijom, odnosno Rafa Silva koji je tri puta tresao protivničke mreže i upisao isto toliko asistencija.

Salcburg je proletos osvojio desetu uzastopnu titulu šampiona Austrije i navijači su već počeli da se dosađuju pa je klubu potreban i zapaženiji rezultat u Evropi.

Prošle sezone u konkurenciji Milana, Čelsija i Dinama iz Zagreba osvojili su treće mesto pa onda ispali u plej-inu za Ligu Evrope. Godinu ranije stigli su do osmine finala Lige šampiona gde ih je ponizio Bajern ukupnim rezultatom 8:2.

Najveći uspeh u poslednje vreme im je polufinale Lige Evrope 2017/18, a u istoriji je to finale Kupa UEFA 1994. godine, kada ih je u borbi za trofej savladao Inter.

Obe ekipe igraju napadački fudbal na gol više, što je naročito slučaj sa austrijskim timom koji je u poslednje tri godine na 13 utakmica od 18 u grupnoj fazi evrokupova došao GG.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!