BARSA SE IZDIGLA IZ MRTVIH PROTIV SELTE I PREUZELA PRVO MESTO: Ne planira da ga ispusti na Majorki

V.M.

26. 09. 2023. u 08:45

BEZ nosilaca igre u veznom redu ''blaugrana'' gostuje Majorki (21.30).

БАРСА СЕ ИЗДИГЛА ИЗ МРТВИХ ПРОТИВ СЕЛТЕ И ПРЕУЗЕЛА ПРВО МЕСТО: Не планира да га испусти на Мајорки

FOTO: Tanjug/AP

Barselona se na fascinantan način popela na prvo mesto tabele La lige. Preko nedelje je dočekala Seltu koja je sjajno igrala na ''Monžuiku'' i u jednom trenutku imala prednost od dva gola, ali branilac titule se u samoj završnici meča izdigao iz mrtvih. Blickrig krajem meča predvodio je Robert Levandovski sa dva pogotka (81. i 85. minut), dok je potpuni preokret doneo Žoao Kanselo u 89. minutu. 

Nakon toga je Real izgubio od Atletika u gradskom derbiju, tako da Ćavijeva četa u sedmo kolo ulazi sa prvog mesta izjednačena po broju bodova sa najvećim hitom prvenstva Đironom koja zauzima drugu poziciju.

Barsa se preporodila dolascima Kansela i Feliksa, portugalski duo je uneo svežinu u ekipu koja je sada vezala šest pobeda u svim takmičenjima i ne planira da se zaustavi na toj brojci.

Loše vesti za Ćavija su to što neće moći da računa na nosioce igre Frenkija de Jonga i Pedrija, tako da će se verovatno u startnu postavu vratiti supertalentovani Gavi koji je protiv Selte počeo sa klupe. 

Majorka je preko nedelje odigrala za sebe nekarakterističnu goleadu u utakmici sa Đironom koja ju je savladala sa 5:3, a danas će imati još teži zadatak protiv druge katalonske ekipe.

Generalno gledano, ''pirati'' se muče na startu ove sezone i sa pet osvojenih bodova su 16. na tabeli.

Svaki minut u ovoj sezoni za Majorku odigrao je srpski reprezentativac Predrag Rajković koji će imati nezahvalan zadatak da zaustavi najboljeg strelca La lige Roberta Levandovskog (pet pogodaka).

Barsa je ostvarila 11 uzastopnih pobeda nad večerašnjim rivalom, a verujemo da će upisati i 12.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!