VREME JE DA VILJAREAL PRORADI: "Žuta podmornica" ima očajan bilans sa Francuzima

O. M.

05. 10. 2023. u 13:04 >> 13:04

VILjAREAL dočekuje ekipu Rena u drugom kolu Lige Evrope. Utakmica se igra na stadionu Madrigal od 21 čas.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ВИЉАРЕАЛ ПРОРАДИ: Жута подморница има очајан биланс са Французима

FOTO: EPA

Žuta podmornica je ove sezone zaokružila mini-ciklus u evrokupovima, pošto je posle učešća u grupnoj fazi Lige šampiona i Lige konferencija sada upala u drugo po jačini evropsko klupsko takmičenje.

Nije dobro počelo po izabranike Pačete, pošto su izgubili od Panatinaikosa u prvom kolu. Bilo je 2:0 za grčkog predstavnika, a posle toga Viljareal je ostao bez pobede u tri ligaške utakmice, osvojivši samo bod.

Poslednji meč sa Hetafeom doneo je remi bez golova, ali Pačeta je posle njega istakao da je zadovoljan prikazanim jer je njegov tim sat vremena igrao sa igračem manje.

Na Madrigal večeras dolazi predstavnik Francuske, a Viljareal ima neprijatnu tradiciju poraza od ekipa iz zemlje galskih petlova - četiri uzastopna poraza, od čega dva na svom terenu.

Ren je posle prvog kola lider grupe F pošto je pobedio Makabi iz Haife sa 3:0.

Zanimljivo je da će ovo biti šesti međusobni susret golmana ovih ekipa. Pepe Rejna ima mnogo bolji skor od Stiva Mandande - pet pobeda i jedan poraz uz "gol-razliku" 12:5.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,37)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)