"NASRIDI" IMAJU TAJNI RESEPT ZA BARSU? Šampion Španije se redovno muči protiv Granade

O. M.

08. 10. 2023. u 12:36

U poslednjem meču nedeljnog programa španske La Lige, Granada dočekuje Barselonu. Utakmica se igra na stadionu Nuevo los karmenes u Granadi od 21 čas.

НАСРИДИ ИМАЈУ ТАЈНИ РЕСЕПТ ЗА БАРСУ? Шампион Шпаније се редовно мучи против Гранаде

FOTO: Tanjug/AP

Uoči ovog kola Barselona je bila druga sa 20 bodova a u međuvremenu je pala na treće mesto jer je Đirona pobedila svoju utakmicu ovog kola na gostovanju Kadizu.

Granada je na pretposlednjem mestu sa samo pet bodova. Jednu pobedu imaju domaći i to na svom terenu protiv Majorke pre više od mesec dana. Posle toga vezali su tri poraza pa malo popravili utisak sa dve nerešene.

Sada imaj upred sobom "nemoguću misiju" protiv daleko jačeg protivnika, ali znali su u poslednje vreme "nasridi" da iznenade Barsu, i kod kuće i na strani. Zapravo je skor u poslednjih sedam međusobnih susreta izjednačen, sa po dve pobede obeju ekipa, uz tri neodlučene utakmice. Pretprošle senjzone oba duela završena su identičnim rezultatom 1:1.

Dodatna slamka nade za Granadu je povreda Roberta Levandovskog pa će slaba odbrana Granade (primili su 21 gol u dosadašnjem delu prvenstva) biti na mnogo manjim mukama nego da je sjajni Poljak spreman.

Barselona je ove sezone samo dva puta pokazala snagu, protiv Betisa u La Ligi i protiv Antverpena u Ligi šampiona, kada je u oba slučaja bilo 5:0 za izabranike Ćavija Ernandesa. U svim ostalim mečevima bilo je ili nerešeno ili jedan razlike za Barselonu, izuzev pobede od 2:0 protiv Kadiza, kada je drugi gol pao u četvrtom minutu nadoknade.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!